Bestsellereiden arvot - Alavilo, Pama (2011)
Tutkimukseni käsittelee arvoja bestsellereissä: millaisia arvoja bestsellereissä on, onko eri teoksissa samankaltaisia arvoja vai poikkeavatko teosten arvot huomattavasti toisistaan. Tarkastelen arvoja kolmessa vuonna 2008-2009 Euroopassa bestsellerlistoille nousseessa teoksessa: Khaled Hosseinin kirjassa A Thousand Splendid Suns (2007), Stieg Larssonin teoksessa Män som hatar kvinnor (2005), sekä Carlos Ruiz Zafónin romaanissa El Juego del Ángel (2008).