Maskuliinisen saagan päätös : mediaskandaalin mekanismi ja merkitys yhteiskunnan valtasuhteiden ja kipupisteiden osoittajana - Nykänen, Helmi (2011)
Pitkän poliittisen uransa huipulla ollut ulkoministeri Ilkka Kanerva joutui vuonna 2008 eroamaan skandaalin seurauksena. Kanervan kohtaloksi koituivat sadat, eroottiselle tanssijalle lähetetyt tekstiviestit.