Le langage célinien dans Mort à crédit - Autio, Julia (2011)
Työ käsittelee ranskalaisen kirjailijan Louis-Ferdinand Célinen kieltä ja kielenkäyttöä kirjassa Mort à crédit. Sen suomenkielinen versio on nimeltään Kuolema luotolla, joka on kirjailijan läpimurtoteoksen (Voyage au bout de la nuit, Niin kauas kuin yötä riittää) seurannut omaelämäkerrallinen teos.