Mistä on lasten leikit tehty? : kolmasluokkalaisten käsityksiä leikkimisestä - Rautiainen, Sini-Tuulia (2011)
Rautiainen, Sini-Tuulia. Mistä on lasten leikit tehty? Kolmasluokkalaisten käsityksiä leikkimisestä. Jyväskylän yliopiston opettajankoulutuslaitos, 2011. Pro gradu -tutkielma, 78 sivua.