Sosiaalisten verkkosovellusten tietoturva - Into, Tuomas (2011)
Ihmisten sosiaalinen elämä on siirtynyt kasvavissa määrin sosiaaliseen mediaan. Sosiaalinen media on toimintaympäristö, jossa käyttäjällä on tärkeä rooli tietoturvan toteutuksessa. Tämän ainutlaatuisuuden takia sosiaaliselle medialla on erityisiä vaatimuksia tietoturvallisuudelle. Näitä peilaamalla liiketoiminnallisiin tavoitteisiin, saadaan sosiaalisen median tietoturvariskit. Sosiaalisille medioille tavallisia hyökkäyksiä käydään läpi sekä sitä, kuinka suojautua niiltä. Opinnäytteessä esiteltyjä metodeja ja konventioita käyttämällä suoritetaan hyökkäysskenaariot.