Resorsinareenien metallikompleksit - Tero, Tiia-Riikka (2011)
Tämän pro gradu -tutkielman kirjallisuusosa käsittelee resorsinareenien metallikomplekseja. Tarkastelussa on keskitytty erityisesti resorsinareenien metallikompleksien rakenteeseen ja koordinaatiogeometriaan. Tutkielma on jaoteltu siirtymä- ja alkalimetalleihin sitoutuviin resorsinareeneihin, ja nämä on jaoteltu vielä tarkemmin resorsinareenien mukaan.