Yrityskuva laskussa? : laskut osana yrityksen viestintää - Solajoki, Susanna (2011)
Laskuja lähetetään vuosittain suuria määriä, mutta niiden viestinnällisyyteen ei ole kiinnitetty paljoa huomiota. Laskut ovat myös unohdettu osa viestinnän tutkimuksessa. Nyt ajankohtaista on siirtyminen sähköiseen laskutukseen.