Opettajaopiskelijoiden arvot liikunnanopetuksessa - Kangas, Topi; Kyllönen, Jyri (2011)
Kangas, T. & Kyllönen, J. 2011. Opettajaopiskelijoiden arvot liikunnanopetuk-sessa. Jyväskylän yliopisto. Opettajankoulutuslaitos. Kasvatustieteen pro gradu -tutkielma, 90 sivua.