Perheen merkitys suomalaisten 9-luokkalaisten nuorten seksuaalikäyttäytymisessä - Mönttinen, Maria; Tuppurainen, Mari (2011)
PERHEEN MERKITYS SUOMALAISTEN 9-LUOKKALAISTEN NUORTEN SEKSUAALIKÄYTTÄYTYMISESSÄ Mönttinen, Maria ja Tuppurainen, Mari Jyväskylän yliopisto, Liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta, terveystieteiden laitos, Terveyskasvatus Kevät 2011 74 s., liitteitä 5 Ohjaajat TtT Raili Välimaa ja LitT Jorma Tynjälä