Tekninen työ perusopetuksen opetussuunnitelman perusteissa ja opettajien käytännön työssä - Kärävä, Matti; Minkkinen, Jaakko (2011)
TIIVISTELMÄ Kärävä, M. & Minkkinen, J. 2011. Tekninen työ perusopetuksen opetussuunnitelman perusteissa ja opettajien käytännön työssä. Jyväskylän yliopisto. Kasvatustieteen pro gradu -tutkielma, 79 s.