Yksityiskohtien merkitys vapaakirjoittamisessa : vapaakirjoittamisen metodin tarkastelua teoriassa ja käytännössä - Pohjalainen, Soili (2011)
Kysyn tutkielmassani, mikä merkitys yksityiskohdilla on vapaakirjoittamisen metodissa. Jaan tutkielmani kahteen osaongelmaan: miten vapaakirjoittamisen metodi rakentuu teoriassa, ja mitä yksityiskohtien merkityksestä voi sanoa kirjoittamisharjoitusten perusteella?