Johtoryhmän jäsenten osallistuminen ja roolit - Pennanen, Eveliina (2010)
Tämän pro gradu -tutkielman tavoitteena oli kuvata, miten johtoryhmän jäsenet osallistuvat johtoryhmäkokouksissa ja millaisia rooleja jäsenille osallistumisen kautta rakentuu. Tutkielmassa tarkasteltiin erään suomalaisen sairaanhoitopiirin konservatiivisen toimialueen johtoryhmää.