Turvallisuusviestintä rakennusalalla - Merivirta, Maija-Leena (2011)
Työn tarkoituksena oli tutkia mitä on turvallisuusviestintä ja erityisesti miten turvallisuusviestintää toteutetaan rakennusalan organisaatiossa. Tarkoituksena oli tuottaa tietoa, jonka avulla turvallisuusviestintää voitaisiin edelleen kehittää. Tutkimuskysymykset olivat: 1) Millainen on tutkimuskohteen turvallisuuskulttuuri? 2) Millaista työturvallisuusviestintää tutkimuskohteessa on? 3) Millainen käsitys tutkimuskohteessa on tietomallinnuksesta?