Liikunnanopettajien fyysinen aktiivisuus - Lahtinen, Tomi; Lievonen, Matti (2011)
Lahtinen, Tomi & Lievonen, Matti 2011. Liikunnanopettajien fyysinen aktiivisuus. Jyväskylän yliopisto. Liikuntapedagogiikan pro gradu – tutkielma. 93 s.