The effect of ski gliding properties on the force production of V2-technique - Ohtonen, Olli (2010)
Ohtonen, Olli 2010. Suksen luisto-ominaisuuksien vaikutukset V2-tekniikan voiman-tuottoon. Biomekaniikan pro gradu -työ, syksy 2010. Liikuntabiologian laitos, Jyväsky-län yliopisto, 64 s.