Työelämän sukupuolistavat käytännöt sosiaalityössä : diskurssianalyysi Talentia-lehdessä käydystä sosiaalityön ammatillisesta keskustelusta - Salovaara, Petra (2010)
Tarkastelen Pro-gradu-työssäni suomalaisen sosiaalityön työelämän sukupuolistavia käytäntöjä. Yhdistelen tutkimuksessani työelämän, sosiaalityön ja professioiden tutkimusta sekä naistutkimusta. Sukupuoli on tutkimukseni keskeinen käsite, jonka määrittelen Judith Butleria mukaillen performatiivina, jota tuotetaan arkielämässä jatkuvasti uudestaan.