Jyväskylän ulkoilureittien muutos, nykytila ja kehitystarpeet - Puttonen, Lotta (2011)
Tutkimuksessa selvitettiin Jyväskylän ulkoilureiteissä viimeisten noin kymmenen vuoden aikana tapahtunutta muutosta sekä reittien nykytilaa ja kehittämistarpeita. Muutostarkasteluun sisältyi yleisen muutoksen kuvaamisen lisäksi vuoden 2009 alussa tapahtuneen Jyväskylän kaupungin, Jyväskylän maalaiskunnan ja Korpilahden kunnan kuntaliitoksen vaikutuksien arviointi.