Taustatekijöiden yhteys didaktisten taitojen koettuun tärkeyteen liikunnanopetuksessa - Oksala, Janne; Raatikainen, Henri (2011)
Oksala, Janne & Raatikainen, Henri 2011. Taustatekijöiden yhteys didaktisten taitojen koettuun tärkeyteen liikunnanopetuksessa. Jyväskylän Yliopisto. Liikuntatieteiden laitos. Liikuntapedagogiikan pro gradu-tutkielma, 64 sivua.