"Olen väkivaltainen äiti, entä sinä?" : keskustelupalstoille kirjoittaneiden äitien ajatuksia lapsiinsa kohdistamastaan väkivallasta - Hilliaho, Aino (2010)
”OLEN VÄKIVALTAINEN ÄITI, ENTÄ SINÄ?” Keskustelupalstoille kirjoittaneiden äitien ajatuksia lapsiinsa kohdistamastaan väkivallasta Aino Hilliaho Sosiaalityö Pro gradu-tutkielma Jyväskylän yliopisto Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Ohjaaja: Marjo Kuronen Kevät 2010 91 sivua + liite 1 sivu