Liikunnan harrastamisen yhteydet alkoholin käyttöön ja tupakointiin 14-, 16- ja 18-vuotiailla nuorilla - Eloranta, Jokke; Suhonen, Olli (2010)
Eloranta, J. & Suhonen, O. 2010. Liikunnan harrastamisen yhteydet alkoholin käyttöön ja tupakointiin 14-, 16- ja 18-vuotiailla nuorilla. Liikuntapedagogiikan pro-gradu -tutkielma. Jyväskylän yliopisto. 71 sivua + liitteet 11 sivua.