Suomalaisten, monikansallisten yritysten sisäisen viestinnän haasteet 2010-luvulla : "yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta"-problematiikka globaalissa kuningaskunnassa - Metsäpelto, Karin (2010)
Tämän tutkimuksen tarkoituksena oli tutkia suomalaisten, monikansallisten yritysten sisäisen viestinnän haasteita konsernitoimintojen viestintävastaavien näkökulmasta katsottuna. Tutkimuksen tavoitteena oli vastata kysymyksiin, mitkä ovat suomalaisten, monikansallisten yritysten sisäisen viestinnän haasteet tällä hetkellä ja millaisin keinoin ne on kohdattu? Lisäksi pyrittiin tarkastelemaan millainen rooli monikansallisuudella ja toisaalta myös erilaisilla organisaatiokulttuureilla oli niiden sisäisessä viestinnässä.