Ungdomars fysiska aktivitet och föräldrars medverkan - Cainberg, Linda (2009)
Cainberg, L. 2009. Ungdomars fysiska aktivitet och föräldrars medverkan. Jyväskylä universitet. Pro gradu -arbete i idrottspedagogik. 61 sidor.