Luokka ja sukupuoli ruokakirjoissa tapausesimerkkinä Hans Välimäen tuotanto

Tutkielmani tarkoituksena on osoittaa, kuinka ruokakirjat osaltaan aktiivisesti luovat ja toisintavat käsitystämme luokasta ja sukupuolesta. Tutkielmassani jaottelen ruokakirjallisuuden gastronomiseen kirjallisuuteen ja keittokirjallisuuteen. Gastronominen kirjallisuus on perinteisesti ollut miehise...

Täydet tiedot

Bibliografiset tiedot
Päätekijä: Kallio, Emmi
Muut tekijät: Humanistinen tiedekunta, Faculty of Humanities, Taiteiden ja kulttuurin tutkimuksen laitos, Department of Art and Cultural Studies, University of Jyväskylä, Jyväskylän yliopisto
Aineistotyyppi: Pro gradu
Kieli:fin
Julkaistu: 2010
Aiheet:
Linkit: https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/25695