Sinistä ja vihreää : taiwanilainen identiteetti englanninkielisen lehdistön poliittista skandaalia koskevissa diskursseissa - Taipale, Paula (2010)
Tutkielmassa selvitetään, miten taiwanilaiset sanomalehdet kuvasivat ja rakensivat taiwanilaista kansakuntaa presidentti Chen Shui-bianin korruptioskandaalin yhteydessä syksyllä 2006. Aineistona on kahden taiwanilaisen englanninkielisen sanomalehden, Taipei Timesin ja China Postin jutut. Pääaineistona on 40 pääkirjoitusta ja 38 asiantuntija-artikkelia, lisäaineistona on 120 uutista. Vertailuaineistona on lisäksi kahden kiinalaisen sanomalehden, China Dailyn ja Kansan päivälehden 26 uutista skandaalista.