Hyvää ruokaa ja monta kulttuuria : singaporelaisten arkikokemus monikulttuurisuudesta - Mäkelä, Jyri (2010)
Tutkimukseni käsittelee singaporelaisten arkikokemusta monikulttuurisuudesta. Selvitän tutkimuksessani ruoan merkityssisältöä toisen kulttuurin kokemisessa ja tutkin ruoan tarjoamaa rajapintaa kulttuurien välisessä vuorovaikutuksessa. Kuvailen myös minkälaista singaporelainen monikulttuurisuusdiskurssi on ja miten monikulttuurisuus ilmenee singaporelaisten kulttuuri-identiteetissä.