_version_ 1780992516876664832
annif_keywords_txtF_mv monikulttuurisuus maahanmuuttajat kulttuuri ruokakulttuuri kokemukset
annif_uris_txtF_mv http://www.yso.fi/onto/yso/p10647 http://www.yso.fi/onto/yso/p6165 http://www.yso.fi/onto/yso/p372 http://www.yso.fi/onto/yso/p5529 http://www.yso.fi/onto/yso/p3209
author Mäkelä, Jyri
author2 Humanistinen tiedekunta Faculty of Humanities Historian ja etnologian laitos Department of History and Ethnology University of Jyväskylä Jyväskylän yliopisto Etnologia Ethnology 302
author_facet Mäkelä, Jyri Humanistinen tiedekunta Faculty of Humanities Historian ja etnologian laitos Department of History and Ethnology University of Jyväskylä Jyväskylän yliopisto Etnologia Ethnology 302 Mäkelä, Jyri
author_sort Mäkelä, Jyri
building Jyväskylän yliopisto JYX-julkaisuarkisto
datasource_str_mv jyx
first_indexed 2023-03-22T10:01:15Z
format Pro gradu
format_ext_str_mv Opinnäyte Pro gradu
free_online_boolean 1
fullrecord <?xml version="1.0"?> <qualifieddc schemaLocation="http://purl.org/dc/terms/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dcterms.xsd http://purl.org/dc/elements/1.1/ http://dublincore.org/schemas/xmls/qdc/2006/01/06/dc.xsd"><title>Hyv&#xE4;&#xE4; ruokaa ja monta kulttuuria : singaporelaisten arkikokemus monikulttuurisuudesta</title><creator>M&#xE4;kel&#xE4;, Jyri</creator><contributor type="tiedekunta" lang="fi">Humanistinen tiedekunta</contributor><contributor type="tiedekunta" lang="en">Faculty of Humanities</contributor><contributor type="laitos" lang="fi">Historian ja etnologian laitos</contributor><contributor type="laitos" lang="en">Department of History and Ethnology</contributor><contributor type="yliopisto" lang="en">University of Jyv&#xE4;skyl&#xE4;</contributor><contributor type="yliopisto" lang="fi">Jyv&#xE4;skyl&#xE4;n yliopisto</contributor><contributor type="oppiaine" lang="fi">Etnologia</contributor><contributor type="oppiaine" lang="en">Ethnology</contributor><contributor type="oppiainekoodi">302</contributor><subject type="other">monikulttuurisuus</subject><subject type="other">arkikokemus</subject><subject type="other">Singapore</subject><subject type="other">ruokakulttuuri</subject><subject type="other">diskurssi</subject><subject type="other">kulttuuri-identiteetti</subject><subject type="other">rajapinta</subject><subject type="yso">monikulttuurisuus</subject><subject type="yso">arki</subject><subject type="yso">etnisyys</subject><subject type="yso">kokemukset</subject><subject type="yso">ruokakulttuuri</subject><subject type="yso">ruoka</subject><subject type="yso">kulttuuri</subject><subject type="yso">kulttuuri-identiteetti</subject><subject type="yso">Singapore</subject><available>2010-11-18T18:02:12Z</available><issued>2010</issued><type lang="fi">Pro gradu</type><type lang="en">Master&#x2019;s thesis</type><identifier type="other">oai:jykdok.linneanet.fi:1143037</identifier><identifier type="uri">https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/25613</identifier><identifier type="urn">URN:NBN:fi:jyu-201011183106</identifier><language type="iso">fin</language><rights lang="en">This publication is copyrighted. You may download, display and print it for Your own personal use. Commercial use is prohibited.</rights><rights lang="fi">Julkaisu on tekij&#xE4;noikeuss&#xE4;&#xE4;nn&#xF6;sten alainen. Teosta voi lukea ja tulostaa henkil&#xF6;kohtaista k&#xE4;ytt&#xF6;&#xE4; varten. K&#xE4;ytt&#xF6; kaupallisiin tarkoituksiin on kielletty.</rights><rights type="accesslevel" lang="fi">openAccess</rights><permaddress type="urn">http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201011183106</permaddress><file bundle="ORIGINAL" href="https://jyx.jyu.fi/bitstream/123456789/25613/1/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201011183106.pdf" name="URN:NBN:fi:jyu-201011183106.pdf" type="application/pdf" length="1357627" sequence="1"/><recordID>123456789_25613</recordID></qualifieddc>
hierarchy_parent_title Institutional Repository
id jyx.123456789_25613
institution JYU
language fin
last_indexed 2023-07-03T20:14:43Z
main_date 2010-01-01T00:00:00Z
main_date_str 2010
media_type_str_mv 0/application/ 1/application/pdf/
online_boolean 1
online_urls_str_mv {"url":"https:\/\/jyx.jyu.fi\/bitstream\/123456789\/25613\/1\/URN%3aNBN%3afi%3ajyu-201011183106.pdf","text":"URN:NBN:fi:jyu-201011183106.pdf","source":"jyx","mediaType":"application\/pdf"}
publication_first_indexed 2010-03-22T10:01:15Z
publishDate 2010
record_format qdc
source_str_mv jyx
spellingShingle Mäkelä, Jyri Hyvää ruokaa ja monta kulttuuria : singaporelaisten arkikokemus monikulttuurisuudesta monikulttuurisuus arkikokemus Singapore ruokakulttuuri diskurssi kulttuuri-identiteetti rajapinta arki etnisyys kokemukset ruoka kulttuuri
thumbnail https://jyu.finna.fi/Cover/Show?source=Solr&id=jyx.123456789_25613&index=0&size=large
title Hyvää ruokaa ja monta kulttuuria : singaporelaisten arkikokemus monikulttuurisuudesta
title_full Hyvää ruokaa ja monta kulttuuria : singaporelaisten arkikokemus monikulttuurisuudesta
title_fullStr Hyvää ruokaa ja monta kulttuuria : singaporelaisten arkikokemus monikulttuurisuudesta Hyvää ruokaa ja monta kulttuuria : singaporelaisten arkikokemus monikulttuurisuudesta
title_full_unstemmed Hyvää ruokaa ja monta kulttuuria : singaporelaisten arkikokemus monikulttuurisuudesta Hyvää ruokaa ja monta kulttuuria : singaporelaisten arkikokemus monikulttuurisuudesta
title_short Hyvää ruokaa ja monta kulttuuria
title_sort hyvää ruokaa ja monta kulttuuria singaporelaisten arkikokemus monikulttuurisuudesta
title_sub singaporelaisten arkikokemus monikulttuurisuudesta
title_txtP Hyvää ruokaa ja monta kulttuuria : singaporelaisten arkikokemus monikulttuurisuudesta
topic monikulttuurisuus arkikokemus Singapore ruokakulttuuri diskurssi kulttuuri-identiteetti rajapinta arki etnisyys kokemukset ruoka kulttuuri
topic_facet Singapore arki arkikokemus diskurssi etnisyys kokemukset kulttuuri kulttuuri-identiteetti monikulttuurisuus rajapinta ruoka ruokakulttuuri
url https://jyx.jyu.fi/handle/123456789/25613 http://www.urn.fi/URN:NBN:fi:jyu-201011183106
work_keys_str_mv AT mäkeläjyri hyvääruokaajamontakulttuuriasingaporelaistenarkikokemusmonikulttuurisuudesta