Aikuiskoulutuksen ja -oppimisen erityispiirteiden huomioiminen ammattikorkeakoulujen insinööri (AMK) -koulutuksessa - Turve, Ismo (2010)
Tässä tutkielmassa tutkitaan aikuiskoulutuksen- ja oppimisen erityispiirteitä sekä niiden huomioimista Suomen ammattikorkeakoulujen tietotekniikan insinööri (amk) -tutkintoihin johtavissa koulutuksissa