Yläkoululaisten fyysinen kunto ja fyysinen aktiivisuus - Väänänen, Marjo (2010)
Väänänen, Marjo 2010. Yläkoululaisten fyysinen kunto ja fyysinen aktiivisuus. Liikun-tatieteiden laitos, Jyväskylän yliopisto. Liikuntapedagogiikan pro gradu – tutkielma, 80 s.