Toivotaan että se paranee : diabetesta sairastavat lapset alakoulussa - Hokkanen, Hanna (2010)
Tyypin 1 diabetes (T1DM) on yksi yleisimmistä lapsilla esiintyvä kroonisista sairauksista ja Suomessa siihen sairastuu vuosittain noin 500 alle 15 -vuotiasta lasta. Niinpä on todennäköistä, että jokainen opettaja tulee jossain vaiheessa uraansa kohtaamaan luokassaan diabetesta sairastavan lapsen.