Infrapunasaunomisen vaikutus kestävyyssuorituksesta palautumiseen nuorilla kuntoilijamiehillä - Mäntykoski, Mari (2010)
Mari Kristiina Mäntykoski. Liikuntafysiologian kandidaatintutkielma. Syksy 2010. Infrapunasaunomisen vaikutus kestävyyssuorituksesta palautumiseen nuorilla kuntoilijamiehillä. 51s.