Laktaatti- ja sykevaste kilpailuvauhtisessa sprinttisuunnistussuorituksessa - Truhponen, Minna (2010)
Truhponen, Minna. 2010. Laktaatti- ja sykevaste kilpailuvauhtisessa sprinttisuunnistussuorituksessa. Valmennus- ja testausoppi, Kandidaatin tutkielma. Liikuntabiologian laitos, Jyväskylän yliopisto, 39 s.