Jalkalihasten sähköinen aktiivisuus ja reaktiovoimat joukkuevoimistelun harppa- ja rengashypyissä - Takala, Henni (2010)
Takala, Henni 2010. Jalkalihasten sähköinen aktiivisuus ja reaktiovoimat joukkuevoimistelun harppa- ja rengashypyissä. Liikuntabiologian laitos, Jyväskylän yliopisto, 48 sivua.