21 viikon voimaharjoittelun vaikutukset voimantuottokykyyn sekä ulomman reisilihaksen pennaatiokulmaan ja lihaspaksuuteen - Kulmala, Janne (2008)
Janne Kulmala 2008. 21 viikon voimaharjoittelun vaikutukset voimantuottokykyyn sekä ulomman reisilihaksen pennaatiokulmaan ja lihaspaksuuteen. Valmennus- ja testausoppi. Kandidaatin tutkielmaseminaari. Jyväskylän yliopisto, liikuntabiologian laitos. s. 37