Joukkuevoimistelun harppaus- ja rengashyppyjen 2-dimensionaalinen analyysi - Arkko, Terhi (2010)
Arkko, Terhi 2010. Joukkuevoimistelun harppaus- ja rengashyppyjen 2-dimensionaalinen analyysi. Liikuntabiologian laitos, Jyväskylän yliopisto, 42 sivua.