Eettisen arvotietoisuutemme kehittymisestä - Koivula, Samppa (2010)
EETTISEN ARVOTIETOISUUTEMME KEHITTYMISESTÄ Samppa Koivula Filosofia/maisteriohjelma Pro gradu-tutkielma Yhteiskuntatieteiden ja filosofian laitos Jyväskylän yliopisto Ohjaaja: Jussi Kotkavirta Lokakuu 2010 124 sivua