Onko kaikki mahdollista? : Kaikki on mahdollista -veistoksen ikonologinen analyysi ekologisten arvojen näkökulmasta - Lukkarinen, Heli (2010)
Tutkielman tavoitteena on käsitellä Villu Jaanisoonin veistoksen Kaikki on mahdollista kautta taiteen käsitteen laajenemista kohti ekologisia suuntaviivoja kotimaisessa julkisessa veistotaiteessa. Kaikki on mahdollista -veistos voitti valtion taideteostoimikunnan järjestämän Viikin ympäristötaideteoskilpailun vuonna 2006, ja se pystytettiin Viikkiin 1.10.2009. Veistoksessa havaitsemani erityispiirteet johdattivat minut pohtimaan julkisen veistotaiteen arvoja.