Painonpudotuksen vaikutus miesyleisurheilijoiden kehonkoostumukseen - Lamminen, Riikka (2010)
Lamminen, Riikka Elina 2009. Painonpudotuksen vaikutus miesyleisurheilijoiden kehonkoostumukseen. Liikuntafysiologian kandidaatin tutkielma LFY.A005. Liikuntabiologian laitos, Jyväskylän yliopisto, 52 s.