Graduate employment : career expectations of University of Jyväskylä students in languages - Jäntti, Hanna (2010)
Akateeminen työympäristö on kohdannut viime vuosina suuria muutoksia. Teknologioiden kehitys on mahdollistanut, mutta myös samalla vaatinut, että korkeakoulutuksesta on tullut osa yhä useamman suomalaisen elämää. Työelämässä pärjääminen vaatii akateemisilta asiantuntijoilta erilaisia kvalifikaatioita ja kompetensseja. Pysyäkseen työympäristöjen kehityksessä mukana myös korkeakoulujen täytyy kehittää tarjoamaansa opetusta.