Vozmožnosti ispol'zovaniâ raznyh âzykov v Laplandii : rossijskie turisty v Levi - Puljujärvi, Outi (2010)
Pro gradu –työni tutkii venäläisturistien toimijuuden rakentumista monikielisessä turistisessa ympäristössä Levillä. Tavoitteena on selvittää, millainen osa venäjällä on Levin kielirepertuaarissa, millainen kielirepertuaari on haastattelemillani venäläisturisteilla ja miten he arvioivat Levin kielirepertuaaria. Lisäksi tutkin, millaisia arvoja ja funktioita venäläisturistien repertuaarit saavat Levillä.