Varhaisnuorten suhde musiikkiin : "musiikki on mielenterveyteni. Ilman sitä olisin varmaan vihannes" - Natri, Samuli (2010)
Tässä tutkimuksessa perehdytään varhaisnuorten muodostamaan suhteeseen musiikkiin ja sen oheistoimintoihin. Tutkimusaineistoni koostuu mediakulttuuriin ja sen ilmiöihin liittyvästä kirjallisuudesta sekä toteuttamistani teemahaastatteluista jyväskyläläiselle ala-asteen kuudennelle luokalle. Perusolettamuksenani on, että varhaisnuoret käyttävät musiikkia nykypäivänä laaja-alaisesti ja sen hankkiminen on myös helpottunut merkittävästi mm. erilaisten vertaisverkkopalveluiden myötä.