Omaishoitajien käsityksiä kotikuntoutusinterventiosta ja sen merkitys arjessa selviytymiselle - Sulanen, Jaana (2010)
Omaishoidon tukeminen ja kehittäminen ovat yksi keskeisimmistä tavoitteista pyrittäessä siihen, että mahdollisimman moni voisi asua omassa kodissaan mahdollisimman pitkään. Parhaiten tähän tavoitteeseen on päästy tuki-interventioilla, joissa on yhdistelty erilaisia tukimuotoja yksilöllisesti ja oikea-aikaisesti. Tämän tutkielman tarkoituksena on kuvata omaishoitajien käsityksiä kotikuntoutusinterventiosta ja siitä saadusta tuesta arkeen. Tutkimuksen toisena käytännöllisenä tavoitteena on kerätä tietoa kotikuntoutuksen kehittämistä varten.