Toiseus Robin Hobbin fantasiaromaanissa Fool's Fate - Mononen, Tiina (2010)
Tutkielman aiheena on Robin Hobbin fantasiaromaanissa Fool’s Fate ilmenevät toiseuden eri muodot. Eteenkin keskitytään fantasiakirjallisuudelle tyypillisiin toiseuden muotoihin. Näkökulmaa laajennetaan koskemaan muutakin fantasiakirjallisuutta esimerkein ja vertailuin.