Prosessien kehittäminen ja käyttöaikomus - Suominen, Jarkko (2010)
Organisaation liiketoiminnan tavoitteiden saavuttaminen vaatii nykypäivänä prosessien kehittämistä. Prosessien kehittämistä tutkitaan usein vain organisaation näkökulmasta. Onnistunut prosessien käyttöönotto vaatii kuitenkin myös työntekijöiden näkökulman huomioinnin.