Vuxenstuderandes motivation och tidens påverkan - Hassinen, Niina (2010)
Tutkielman tavoitteena oli selvittää ovatko aikuisopiskelijat motivoituneempia näin aikuisiällä kuin nuoruudessaan, kun he ensimmäistä kertaa opettelivat ruotsin kieltä. Sen lisäksi tutkimuksen kohteena oli ottaa selville, oliko opiskelujen välisellä ajalla vaikutusta aikuisopiskelijan nykyiseen motivaatioon.