Analyse de la description physique des personages féminins dans "Le Blé en herbe" de Colette - Tupamäki, Noora (2010)
Tutkimuksessani tein analyysin naispuolisten henkilöhahmojen fyysisestä kuvailusta Coletten teoksessa le Blé en herbe. Tavoitteena oli vertailla hahmojen kuvailua ja tutkia, kuinka fyysinen kuvailu heijastaa ja rakentaa hahmon persoonaa. Analyysissä hyödynnetään Yannick Reschin tekemää tutkimusta viiden Coletten romaanin naishenkilöiden kuvailusta.