Ikääntynyt nainen mediassa - Hytti, Hilkka (2010)
TIIVISTELMÄ Ikääntynyt nainen mediassa Hilkka Hytti Pro Gradu-tutkielma Gerontologia ja kansanterveys Jyväskylän yliopisto, liikunta- ja terveystieteiden tiedekunta, terveystieteiden laitos, kevät 2010 Ohjaajat: Kirsi Lumme-Sandt ja Tiina-Mari Lyyra 57 sivua, kaksi liitettä