Nelikenttä käsityönopetuksen käytännön työvälineenä - Huovila, Riitta; Rautio, Riitta (2007)
Huovila, Riitta & Rautio, Riitta. 2007. Nelikenttä käsityönopetuksen käytännön työvälineenä. Jyväskylän yliopisto. Opettajankoulutuslaitos. Kasvatustieteen syventävien opintojen tutkielma. 104 s.