Les liens entre les noms des stations de métro et l'histoire de Toulouse - Ilmola, Maarit; Tikkanen, Ave (2010)
Työn aiheena oli Toulousen metroasemien nimien yhteys kaupungin historiaan. Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää kunkin nimen alkuperä ja sijoittaa saadut tulokset Toulousen historiaan, sekä löytää mahdollisia yhteyksiä nimien välillä.