Conceptualizations of language expertise - Alasalmi, Teija (2008)
Asiantuntijuudesta on tullut yhä keskeisempi käsite muuttuvassa yhteiskunnassa. Kielenopiskelijat ja -tutkijat eivät ole käsittäneet asiantuntijuutta suoraan omaan alaansa liittyvänä ilmiönä, mistä syystä aihetta ei ilmeisesti ole koettu tarpeelliseksi tutkia.