Kun tanssi kohtaa musiikin: musiikin käyttö ja merkitys nykytanssissa - Hänninen, Emilia (2010)
Kandidaatin tutkielmani käsittelee musiikkia tanssissa. Tutkimuksessani selvitin koreografi Susanna Leinosen suhtautumista musiikkiin, ja hänen tapaansa käyttää musiikkia koreografioissaan. Tutkimuksen taustalla on sekä tanssin ja musiikin suhteen teoriaa että historiaa.